BejelentésKiss Éva kozmetikus, Ilcsi Szépítő Füvek referenciakozmetikusa az V.- kerületben
Az ápolt, szép bőr minden nő vágya!

MENÜ
Arctisztítás

A bőr letisztítása után egy arcradírral eltávolítom a felesleges szaruréteget, hogy a kezelés során a bőrbe könnyebben felszívódjanak a hatóanyagok. Ezt masszírozás követi, majd egy alapos vapozonos gőzölés. Kinyomkodom a bőrt, fertőtlenítem, majd egy pórusösszehúzó, hámképző  pakolással megnyugtatom. Ezt követi egy tápláló pakolás. Ez egy alapkezelés. Időtartama megközelítőleg 2 óra.    

                                               


Ránctalanítás

Iontoforézissel,ultrahangos kezeléssel vagy Thermó pakolással hatékonyabban tudjuk a bőrbe vinni a ránctalanító krémeket, szérumokat, pakolásokat. A kezelés során kézzel is megmasszírozom, hisz ellazít, megnyugtat, s kellemes lesz közérzete. A kezelés egy órát vesz igénybe. 

                                           

Minden kezelést  Ilcsi kozmetikumokkal végzek, felhasználva a teljes termékpalettát.Nem feledkezem meg a vendégek kezelések közötti ápolásáról sem, így otthon is folytathatják bőrük kényeztetését.Várom olyan vendégek jelentkezését, akik kiábrándultak az agyonkonzervált, mesterségesen előállított alapanyagokkal, vitaminokkal teli kozmetikai termékekből és keresik a hazai, természetes anyagokból készülteket.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!