Bejelentés



Kiss Éva kozmetikus, Ilcsi Szépítő Füvek referenciakozmetikusa az V.- kerületben
Az ápolt, szép bőr minden nő vágya!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.










Mint referenciakozmetikus, sok éve használom Ilcsi néni kiváló kozmetikumait. Minden bőrtipusra, minden problémára van kréme, amit személyre szabottan, egy alapos bőrdiagnosztizálás után ajánlok. Ezeket a termékeket meg is vásárolhatja tőlem.    

                     

Ilcsi filozófiája egyszerű és természetes

Hisz abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok, minden terméke friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Az Ilcsi kozmetikumok széles választékát azoknak ajánljuk, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. 

                           

Jelenleg a világ több mint 30 országában ismerik el Ilcsi néni és az Ilcsi Szépítő Füvek munkáját azzal, hogy használják a termékeket, s alkalmazzák az általa kifejlesztett kozmetikai kezeléseket. Mindenhol kuriózumnak számít a rendkívül nagy növényi tartalmú, jól azonosítható, a magyar sajátosságokat magába foglaló, magas hatóanyag-koncentrációjú Ilcsi professzionális natúr kozmetikum.




                             

                                      














Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!